Tapes | |
---|---|
1. Pop roquer a l’estil del iaio perales | 19.00€ |
2. Musclos amb escabetx casolans | 12.00€ |
3. | 12.00€ |
4. | 14.00€ |
5 | 14.00€ |
6. Croquetes de bacallà (8u) | 14.00€ |
7. Croquetes casolanes de carn (8u) | 14.00€ |
8. | 17.50€ |
9. Calamars a la romana | 16,50€ |
10. Calamars a l’andalusa | 16.00€ |
11. Sípia a daus | 16.00€ |
12. Tempura de verdures | 11,00€ |
13. Patates fregides | 6,00€ |
14. Patates Braves | 9.00€ |
15. Truita de patates amb pa i tomaquet | 10.00€ |
16. | 14.00€ |
17. | 12.00€ |
Entrants | |
---|---|
1. Amanida de l’hortet | 9.00€ |
2. Tomàquet amb mozarella | 11.00€ |
3. | 15.00€ |
4. | 15.00€ |
5. Torrades d’escalivada amb anxoves | 12,00 € |
6. Torrades d’anguila fumada | 12,00 € |
7. Pa amb tomàquet i pernil 50% ibèric | 10.00€ |
8. | 17,00 € |
9. | 17.00€ |
Marisc | |
---|---|
1. Musclos al vapor | 11.00€ |
2. Musclos amb salsa marinera | 14.00€ |
3. Cloïsses amb salsa | 19.50€ |
4 | 15.00€ |
5. Navalles a la planxa | 14.50€ |
6. Caragols de punxes amb romesco | 16.00€ |
7. | 16.50€ |
8. | 19.50€ |
9. Gambes llagostineres a la planxa (6u) | 17.00€ |
10. Gambes llagostineres falmbejades (6u) | 19.00€ |
11. Escamarlans flamejats al rom | 24.00€ |
12. Parrillada de marisc a l’estil del Xef Perales (1/2 llamàntol i marisc variat) | 39.00€ |
13. Llamàntol al forn a l’estil del Xef Perales (1/2 peça) | 21.50€ |
14. Gambeta Blanca | 15.00€ |
15. Llagostsí del Delta planxa | 25.00€ |
16. Llangostí del Delta flambejats | 27.00€ |
ARROSSOS i fideuasNomés per encàrrec - Minim 2 persones | |
---|---|
Paella mixta (conill, pollastre i marisc variat)ESPECIALITAT DE LA CASA DES DE 1974 | 18.00€ |
Paella marinera de la Iaia Maria (sípia, calamar, musclos, xirles, escamarlans i llagostins)ESPECIALITAT DE LA CASA DES DE 1974 | 18.00€ |
Arròs negre ( sípia, calamar, carxofes, llagostins, escamarlans, musclos i xirles) | 19,00€ |
Arròs de muntanya | 18,00€ |
FideuadaESPECIALITAT DE LA CASA DES DE 1974 | 16,00€ |
Fideuada Especial (fideuada marinera amb marisc) | 19,00€ |
PEIX del dia | |
---|---|
1. | 24.50€ |
2. Llenguado a l’andalusa | 22.00€ |
3. | 16€ – 26€ |
4. Sípia a la planxa | 16.00€ |
5. Rap a la planxa | 22.00€ |
6. Suquet de rap | 24.00€ |
7. Parrillada de peix i marisc a l’estildel Xef Perales mín 2 persones (llenguado, sípia,gambes, musclo,navalles i cloïsses) | 33.00€ per persona |
8. Combinat de peix (llenguado, sípia i gambes) | 24,00€ |
9. Sarsuela de peix min. 2 persones | 28,00€ per persona |
CARNS | |
---|---|
1. Pollastre a la brasa (pit o cuixa) | 12,00€ |
2. Pollastre rebossat amb patates fregides | 12.00€ |
3. Llonganissa a la brasa | 12,00€ |
4. Corder a la brasa | 18.00€ |
5. | 18.50€ |
6. | 15.50€ |
7. Entrecot a la brasa (250-300gr) | 22.00€ |
8. Cuixa de conill a la brasa | 14.50€ |
COMPLEMENTS | |
---|---|
1. Salsa all i oli o maionesa | 2,50€ |
2. Salsa Brava o romesco | 3.00€ |
3. Ketxup en sobres individuals | 0.30€ |
4. Olives farcides o amb pinyol | 3.50€ |
5. Pa (ració individual) | 0,50€ |
6. Pa sense gluten (ració individual) | 1.00€ |
7. Llesquetes de pa amb tomàquet ( 4u) | 2,00€ |
8. Patates Xips | 1,50€ |
Envàs per emportar | 1.00€ |
Bossa paper | 0.50€ |